Hair - 2011

Håkon Sæther var varm i trøya og klinte til med Hair i 2011. Denne gangen med det originale Broadway-manuset, og ikke filmversjonen som i 2002. Parkteatret ble innredet som et hippierede, mange nye applausere fikk vist seg fram, og aktørene fikk virkelig brynt seg på de nærmere 40 låtene. Petter Helland, Sanna Bjerketvedt og Emil Gukild var i sentrale roller.

Over 3000 billetter ble solgt og Moss-avis skrev: ” De store arrangementene i sang og dansescenene var kraftfulle og samstemte, fint balansert mellom gruppen og solistene. Den flørtende kontrasten mellom ”de etablerte” og ”de unge frihetselskende” var humoristisk og frisk.

Pernille Helland fremstilte en herlig morsskikkelse med den kjærlige irettesettelse av sin unge sønn, likeså fikk den pelskledte ”kvinnen” som entret scenen sammen med sin stivbeinte fotograf, salen til å runge av latter. Mer vare toner preget Sanna Bjerketvedts sang i ”Lett å være hard”. Varmen i stemmeklangen til Trine Sannesmoen kom til sin rett i sangen hvor hun agerer en buddhistisk munk i samspill med Abraham Lincoln. En spenstig kombinasjon!”. Forestillingen fikk terningkast 5.

Tilbake til oversikt

© Design & webutvikling av: Sigurd Longva