Grease - 2004

I 2004 var A.P.P.L.A.U.S i full gang med musikalen Chicago, manus og roller var delt ut og øvinger var i gang. Prosessen fikk en brå slutt da rettighetene ble kjøpt, og mossingene ble tvunget til å sette opp noe annet. Det viste seg å være hell i ulykken, regissør Håkon Sæther valgte Grease og publikumsrekorder ble satt med over 5000 solgte billetter. Alle kjenner til kjærlighetshistorien mellom Danny og Sandy, og Travolta og Newton John var byttet ut med Kai Thomas Ryen Larsen(2. plass i Grease på TVNorge, Artisten i Sverige) og Hilde Holme(Laselle performing arts i Singapore). Ny bil var også å finne på scenen.

Moss-avis skrev: ”Det begynner virkelig å bli flaut å anmelde disse årlige forestillingene. Jeg er i ferd med å gå tom for superlativer.
«Grease» er kanskje den mest helstøpte, og for å bruke filmens eget språk, velsmurte, forestilling til nå fra instruktør Håkon Sæther, denne vanvittige kostymegjengen, et magisk knippe scenografer, hardtslående musikere og ikke minst 50 særdeles samspilte og egnede skuespillere og dansere.”

Tilbake til oversikt

© Design & webutvikling av: Sigurd Longva